Kapcsolat

Üzemeltető:
Nagykáldi Kft. - Hugyecz Ákos

Székhely: 
1151 Budapest

Adószám: 
23879865-2-42 

Telefon:
+36/30-555-2233

E-mail:
info@nagykaldivill.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
8.00 - 17.00

Megosztás

Lakossági ügyfelek

Villanyszerelési szolgáltatások lakossági ügyfelek részére

Milyen legyen egy jó villanyszerelő? Gyors vagy alapos? Olcsó vagy prémium díjszabású? Éjjel-nappal elérhető? ...vagy egyszerűen adja azt, amire Önnek szüksége van?
Villanyszerelő végzettséggel és többéves tapasztalattal rendelkezem. Kollégáimmal együtt dolgozva többek között az alábbi területeken lehetünk a segítségére:

- Áramszolgáltató (ELMŰ) engedélyéhez, közreműködéséhez kapcsolódó villanyszerelői munkák

Segítségére lehetünk új mérőhelyek, villanyóra szekrények kialakításában építkezés, felújítás, házbővítés esetén. Bátran keressen minket akkor is, ha teljesítménybővítés miatt szabványosítani kell vagy át kell építeni a meglevő mérőhelyet. Az ELMŰ mérőhelyekkel kapcsolatos szolgáltatásainkról itt olvashat bővebben. Az ELMŰ áramszolgáltatóval kapcsolatosan részletes leírást itt talál.


- Elektromos rendszerek felülvizsgálata lakossági ügyfelek részére

Életünkben egyre nagyobb iramban változnak körülményeink, igényeink, lehetőségeink. Egy jól tervezett elektromos hálózat lépést tud tartani a változó körülményekkel és igényekkel, de régebbi tervezésű és kivitelezésű rendszerek esetén akár egy egyszerű indukciós főzőlap beszerelése is komoly fejtörést okozhat. Ha nagyobb változtatás előtt áll (költözés, átépítés), esetleg ingatlanában korszerűtlen az elektromos hálózat kialakítása, keressen bennünket, készséggel állunk lakossági ügyfeleink rendelkezésére - a problémákat gyakorlatias szemmel nézzük, és minden esetben a legoptimálisabb megoldást keressük ügyfeleink részére.

- Lakások, házak elektromos rendszerének kiépítése, felújítása lakossági ügyfelek részére

Használt ingatlan vásárlásakor a burkolatcserén kívül leggyakrabban az elektromos rendszer cseréjére, felújítására van szükség. Az új rendszer kiépítése során lehetőségünk van életvédelmi relé (másnéven FI relé, bővebb információ itt) beszerelésére, ami minden háztartás elengedhetetlen biztonsági eleme.
Hasonlóképpen módosításokra lehet szükség akkor, ha bővül a család és emiatt megnövelik az ingatlan területét (hozzáépítés, tetőtér beépítése). Ekkor elengedhetetlen, hogy még a tényleges építési munka megkezdése előtt végigvizsgáljuk a hálózat aktuális állapotát. Biztonságosan elbírja-e a hálózat, ha további nagy energiafelhasználású eszközt (indukciós főzőlap, elektromos fűtőtest, porszívó, vasaló stb.) adunk a rendszerhez? Hová érdemes és hová szabad elhelyezni az elektromos kapcsolószekrényt, a villanyórát? Hogyan tehetjük a rendszerünket biztonságossá?
Bátran kérjen segítséget akkor is, ha csak egy egyszerűbb átrendezés történik az ingatlanban - például ha a vizesblokk áthelyezésre kerül az ingatlanon belül. A kapcsolódó háztartási gépek (mosó/szárítógép, villanybojler, elektromos fűtőtest, mosogatógép stb.) áttelepítése, vagy akár a vízmentes szerelvények (vízmentes dugalj, vízálló kapcsolók stb.) felszerelése is tervezést igényel.

- Beépített tűzjelző berendezések kiépítése, karbantartása

Ha a híradóban tűzesetről hallunk, önkéntelenül a fa- vagy gáztüzelésű kazánok meghibásodására asszociálunk, pedig a tűzesetek oka számos esetben elektronikus eredetű. Az elektromos áram kétféle módon kelthet tüzet:

  1. ha egy elektromos áram által működtetett berendezés hibásodik meg és kigyullad, vagy
  2. a villamos hálózat hibája folytán alakul ki a tűz.

Egy megfelelően tervezett és beépített tűzjelző berendezés nem csak életet menthet, de a tűz korai észrevételével az anyagi kárt is minimalizálja. Nem csak a tűzjelző berendezések telepítését vállaljuk, hanem azok utólagos tesztelését, karbantartását is bátran ránk bízhatja.

- Tanácsadás

Nem létezik buta kérdés, csak türelmetlen tanár. Kérdését küldje bátran az info@nagykaldivill.hu e-mail címre, mi pedig rövidesen válaszolunk. Minden esetben személyre szabott megoldással szolgálunk, a munkánkra garanciát vállalunk.