Kapcsolat

Üzemeltető:
Nagykáldi Kft. - Hugyecz Ákos

Székhely: 
1151 Budapest

Adószám: 
23879865-2-42 

Telefon:
+36/30-555-2233

E-mail:
info@nagykaldivill.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
8.00 - 18.00

Megosztás

Gyakori kérdések

» Vállal a nagykaldivill.hu villanyszerelő csapata vidéki kiszállást?

Cégünk első sorban Budapesten és pest megyei településeken végez villanyszerelői munkákat. Az esetleges szabad kapacitás függvényében további egyeztetés után vidéki kiszállás is lehetséges. Bővebb információért írjon az  info@nagykaldivill.hu email címre.

» Nem tudom pontosan, hol a hiba az elektromos rendszeremben. Mit tegyek?

A villanyszerelő szakember megérkezéséig ne nyúljon bele a rendszerbe, ne kezdjen házi javításba, tesztelgetésbe. A nagykaldivill.hu csapata felméri a rendszert és feltárja a hiba okát, majd a javasolt megoldásra árajánlatot is ad.

» Hogyan kérhetek ajánlatot?

Ajánlatot e-mailben az info@nagykaldivill.hu email címen vagy az Ajánlatkérés linkre kattintva kérhet. Kérem szíveskedjen megadni a munka mibenlétét, helyszínét, várható időpontját és egyéb igényeit, kéréseit.

» Hogyan adhatok le megrendelést?

Megrendelését az árajánlat kézhezvétele után az info@nagykaldivill.hu email címen adhatja le. Az árajánlat 1 hétig vagy visszavonásig érvényes.

» Milyen garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára?

A munka elvégeztével csapatunk minden esetben személyesen adja át a munkaterületet a Megrendelőnek. A szerelésből adódó bárminemű esetleges meghibásodást cégünk térítésmentesen javítja.

» Az anyagköltség benne van az árajánlatban?

Az árajánlatban mindig jól megkülönböztethetően szerepel az anyagköltség és a munkadíj. A kiajánlott árakra minden esetben garanciát vállalunk, azaz nincsenek rejtett költségek vagy „előre nem látott” áremelés.