Kapcsolat

Üzemeltető:
Nagykáldi Kft. - Hugyecz Ákos

Székhely: 
1151 Budapest

Adószám: 
23879865-2-42 

Telefon:
+36/30-555-2233

E-mail:
info@nagykaldivill.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
8.00 - 18.00

Megosztás

ELMÜ villanyszerelő

Áramszolgáltató (ELMŰ) engedélyéhez, közreműködéséhez kapcsolódó villanyszerelői munkák


ELMŰ ajánlott szerelőként és regisztrált villanyszerelőként az alábbi munkákban lehetek a segítségére (lakossági és céges ügyfelek részére egyaránt):

 

- Új mérőhelyek, villanyóra szekrények kialakítása építkezés, felújítás, házbővítés esetén

Az ELMÜ weboldalán is megtalálható eljárási rend szerint az új mérőhely kialakításakor a rendszerhasználó feladata a méretlen fővezeték és a fogyasztásmérő-hely (a mérési terv szerinti) kialakítása és készre jelentése. Ez magában foglalja a villanyóra szekrény pontos helyének kijelölését (a jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően) valamint a villanyóra szekrény helyének előkészítését, kialakítását, és a villanyóra szekrény telepítését. Ez a munkafolyamat plomba-bontással jár, és csak az áramszolgáltatónál (ELMŰ) regisztrált, ajánlott villanyszerelő végezheti. 

- Elektromos rendszer bővítés esetén konzultációs lehetőség

Ha nem biztos benne, hogy pontosan mi a hálózatbővítés ügymenete, vagy hogy a tervezett rendszer milyen teljesítménynövelést igényel, keressen bennünket bátran!

 

- A mérőhely, villanyóra szekrény felülvizsgálata az elektromos hálózatra való bekapcsolás vagy visszakapcsolás előtt

Már meglévő mérőhelyeknél plombabontás után, illetve még plomba nélküli új mérőhely telepítése esetén az ELMŰ szakemberei kizárólag az aktuális szabványnak megfelelően kialakított mérőhelyen szerelik fel és plombálják a villanyórát. A mérőhely megfelelőségi felülvizsgálatát és/vagy szabványos kialakítását kizárólag ELMŰ ajánlott szerelő végezheti. Az ajánlott szerelők listáját megtalálja a www.aramkapocs.hu weboldalon.