Kapcsolat

Üzemeltető:
Nagykáldi Kft. - Hugyecz Ákos

Székhely: 
1151 Budapest

Adószám: 
23879865-2-42 

Telefon:
+36/30-555-2233

E-mail:
info@nagykaldivill.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
8.00 - 17.00

Megosztás

ELMÜ villanyszerelő

Áramszolgáltató (ELMŰ) engedélyéhez, közreműködéséhez kapcsolódó villanyszerelői munkák

 

ELMŰ ajánlott szerelőként és regisztrált villanyszerelőként az alábbi munkákban lehetek a segítségére (lakossági és céges ügyfelek részére egyaránt):

 

- Új mérőhelyek, villanyóra szekrények kialakítása építkezés, felújítás, házbővítés esetén

Az ELMÜ weboldalán is megtalálható eljárási rend szerint az új mérőhely kialakításakor a rendszerhasználó feladata a méretlen fővezeték és a fogyasztásmérő-hely (a mérési terv szerinti) kialakítása és készre jelentése. Ez magában foglalja a villanyóra szekrény pontos helyének kijelölését (a jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően) valamint a villanyóra szekrény helyének előkészítését, kialakítását, és a villanyóra szekrény telepítését. Ez a munkafolyamat plombabontással jár, és csak az áramszolgáltatónál (ELMŰ) regisztrált, ajánlott villanyszerelő végezheti. Árajánlathoz kérem, keressen bennünket az info@nagykaldivill.hu email címen!

- Meglévő mérőhelyek, villanyóra szekrények szabványosítása teljesítménybővítés esetén

Az ELMÜ weboldalán is megtalálható eljárási rend szerint teljesítménybővítés vagy egyéb, a Felhasználó igénybejelentése alapján induló, plombabontással járó munkavégzés esetén az ELMŰ szakembere csak olyan mérőhelyen plombálja vissza az órát, amely megfelel az érvényben lévő MSZ447/2019 szabványnak. A legtöbb mérőhely régi, és sajnos nem felel meg ezeknek a kritériumoknak, ezért a teljesítmény bővítéséhez szabványosításuk szükséges. Árajánlathoz kérem, keressen bennünket az info@nagykaldivill.hu email címen!

- A mérőhely, villanyóra szekrény felülvizsgálata és Csatlakozó Műszaki Dokumentáció kiállítása teljesítménybővítés esetén

A teljesítménybővítés során az ELMŰ szakembere csak a szabványnak megfelelő mérőhelyen plombálja vissza az órát. A mérőhely megfelelőségi felülvizsgálatában és a Csatlakozó Műszaki Dokumentáció kiállításában kérje segítségünket!

- Elektromos rendszer bővítés esetén konzultációs lehetőség

Ha nem biztos benne, hogy pontosan mi a hálózatbővítés ügymenete, vagy hogy a tervezett rendszer milyen teljesítménynövelést igényel, keressen bennünket bátran!