Kapcsolat

Üzemeltető:
Nagykáldi Kft. - Hugyecz Ákos

Székhely: 
1151 Budapest

Adószám: 
23879865-2-42 

Telefon:
+36/30-555-2233

E-mail:
info@nagykaldivill.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
8.00 - 17.00

Megosztás

Céges ügyfelek

Villanyszerelési szolgáltatások céges ügyfelek részére

Nagyobb lélegzetvételű munkák esetén személyre szabott megoldásokkal állunk céges ügyfeleink rendelkezésére. A feladatokat rendszer szinten szemléljük, ezáltal a legoptimálisabb üzemelési feltételeket alakíthatjuk ki a Megbízó számára.


- Ipari létesítmények, raktárak, telephelyek, csarnokok elektromos rendszerének kiépítése, karbantartása céges ügyfelek részére

Összeszokott csapatunk pontosan, szakszerűen és megbízhatóan építi ki újépítésű létesítmények elektromos rendszerét a villanyóra szekrények kialakításától a vezetékezésen át a szerelvényezésig.

- Elektromos rendszerek felülvizsgálata céges ügyfelek részére

Ipari létesítményekben rengeteg pénzt vihet el a villanyszerelési munkák ésszerűtlen tervezése, kivitelezése. A tíz-tizenöt évvel ezelőtt létrehozott elektromos rendszerek sok esetben nem képesek hatékonyan kiszolgálni a felhasználó jelenkori igényeit, a frissen tervezett rendszerekben pedig a legalaposabb tervezés mellett is előjöhet olyan hiba az aktív üzem során, amelyet a tervezőasztalnál nem lehetett előre látni. Ekkor kell felülvizsgálni a rendszert, megtalálni a kritikus pontokat, ahol idő, (elektromos) energia és végső soron pénz megy kárba. Keressen bennünket, készséggel állunk céges ügyfeleink rendelkezésére - a problémákat gyakorlatias szemmel nézzük, és minden esetben a legoptimálisabb megoldást keressük ügyfeleink részére.

- Beépített tűzjelző rendszerek telepítése, karbantartása

Az Üzemeltető felelőssége, hogy az ingatlan (élelmiszerbolt, iroda, raktár, gyártósor, társasház stb.) beépített tűzjelző berendezéseit a hatályos Tűzvédelmi Műszaki Irányelvben (TvMI 5.1: 2015.03.05) foglaltak szerint építtesse ki és üzemeltesse. Ez nem csak a jogszabálynak való megfelelés miatt fontos, hanem az emberek testi épségét is védi, valamint a nagyobb anyagi kár megelőzésében is jelentős szerepet játszik. Cégünk készséggel áll rendelkezésére ezen beépített tűzjelző rendszerek telepítésében, karbantartásában.

- Mobil elektromos hálózatok kiépítése, bontása (villanyszerelés fesztiválok, rendezvények részére)

Bel- és kültéri rendezvények, sportesemények, fesztiválok elektromos rendszerének szakszerű telepítését és elbontását is vállaljuk rendezvényszervező cégek és más ügyfelek részére akár szezonálisan, akár hosszú távú együttműködés keretein belül.

- Erősáramú gépek, berendezések telepítése

A termelés, gyártás, raktározás, üzemeltetés során használt erősáramú gépek és berendezések telepítésében is segítségére lehetünk - csomagológép, élelmiszeripari berendezések, hűtőházak, szerverparkok, ipari világítástechnika villanyszerelési munkálataival kapcsolatosan keressen bennünket bizalommal!

- Trafókarbantartás

Az áramütés veszélye miatt a transzformátorházban végzett karbantartási feladatokat kizárólag megfelelő képesítéssel rendelkező szakember végezheti. Részleteket itt olvashat.

- Érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálat

A törvényi szabályozás szerint érintésvédelmi felülvizsgálatot évente, villámvédelmi felülvizsgálatot pedig 3-5 évente (az épület tűzvédelmi besorolásának függvényében) kell végezni. Ez a kereskedelmi és termelési szektorban működő ügyfelek számára éppoly fontos, mint a közületek részére, hiszen a törvényi megfelelőségen kívül jelentős élet- és vagyonvédelmi szerepe van.

- Munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatások céges ügyfelek részére (kockázatértékelés, ellenőrzés, jegyzőkönyvezés)

A munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok elvégzése és adminisztrációja egyaránt pontos és megbízható munkát igényel. A munkabiztonsági, foglalkozás-egészségügyi és kémiai kockázatértékelés készítése, a tűzvédelmi szabályzat és tűzriadó terv összeállítása és ezek oktatása elengedhetetlen feltételei a biztonságos munkavégzésnek.